Je droomhuis laten ontwerpen?

0
3058
Droomhuis
Droomhuis

Iedereen heeft zijn eigen wensen voor zijn of haar droomhuis.

Of het nu een gigantisch familie huis of een klein strandhuisje, iedereen wil zijn of haar eigen huis op een andere manier laten ontwerpen. Laat u door deze blog inspireren voor uw droomhuis.

Creatief

U kunt uw woning op talloze manieren creatief laten ontwerpen. Maar wat dacht u van een huis gebouwd van schanskorven gevuld met stenen? Zie de foto hieronder hoe dat eruit kan komen te zien. Dit huis lijkt goed op te gaan in dit prachtige landschap en is dan ook perfect als u uw droomhuis ver buiten de stad wil bouwen.

Droomhuis

Kleur

Ook met de kleur van uw droomhuis kunt u creatief zijn. denk aan een prachtige oranje kleur bijvoorbeeld, een kleur als dat straalt immers veel warmte uit. Misschien houdt u wel meer van trendy wit of een grijze kleur zoals het huis hierboven. Er zijn genoeg opties om uit te kiezen, iets waar u zeker of na wilt denken als u uw eigen droomhuis laat ontwerpen.

In deze blog hebben we gekozen voor dit zand kleurrijke huis helemaal in Italiaanse stijl, Natuurlijk een prachtig land om in te wonen.

Droomhuis

Futuristisch ontwerp

Misschien houdt u juist wel van die traditionele oude huizen, deze nemen we dan ook zeker mee in deze blog, maar heeft u ook wel eens een huis met een futuristisch ontwerp gezien?

Er is tegenwoordig veel mogelijk de technologie ontwikkelt zich in rap tempo en daar zijn de huizenbouw geen uitzondering op. Grote ramen, lichte kleuren een prachtige combinatie voor een schitterend huis zoals u op de afbeelding hieronder kan zien.

Droomhuis

Traditioneel huis

Mochten die futuristische huizen niks voor u zijn dan kunt u uiteraard ook gewoon voor een trendy traditioneel huis gaan bij uw ontwerp. Deze type huizen blijven prachtig over de jaren en er zijn veel verschillende opties. Als u een traditioneel huis wil ontwerpen wat dacht u dan van deze prachtige woning in Frankrijk?

Droomhuis

Groen

Planten zijn weer helemaal in, niet alleen een mooi beplante tuin of wat plantjes in de vensterbank. Hele muren worden steeds vaker helemaal verticaal omhoog beplant. maar waarom ook niet? De beplante muren zorgen voor een rustgevende uitstraling en blend perfect in een natuurlijke omgeving. Mocht u een vrijstaande woning ambiëren in een natuurlijke omgeving dan is zo’n woning zeker het overwegen waard! Laat u inspireren door de aanstaande foto van een prachtige woning met zo’n beplante muur.

Droomhuis

Interesse

Wilt u zelf een huis laten ontwerpen of heeft u meer interesse in dit onderwerp?

Neem dan eens een kijkje op de website van Architectuur Studio Wezenberg een specialist op het gebied van huizen ontwerpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here