De populairste winterjassen

0
6539

Ondanks dat de mussen nog van het dak vallen, is het alweer bijna de tijd om je voor te bereiden op de koudere maanden van het jaar. Hup naar de winkel voor een nieuwe trui, lange broek en sjaal, maar zeker ook voor een nieuwe winterjas. Wat zijn de meest populaire merken voor een nieuwe winterjas? Wij vertellen het je in deze blog.

1. Populaire winterjassen voor heren

De afgelopen winter waren er weer een aantal merken flink in trek. Zo zag je meer dan ooit tevoren de mooie winterjassen van Napapijri. Ook waren de winterjassen van Ellesse meer te zien in het straatbeeld dan de winters hiervoor. Je kunt dus wel stellen dat deze merken het de afgelopen periode goed gedaan hebben. Bovendien zijn de Ellesse en Napapijri jassen nog redelijk betaalbaar. Voor een schamele 200 euro heb je hier al een mooie winterjas voor. Ben jij echter op zoek naar het hogere segment heren winterjas? Dan kom je al snel uit bij de premium merken zoals Airforce en Parajumpers

2. Populaire winterjassen voor dames

Voor de dames geldt wat ook voor de heren geldt. Er zijn een aantal merken die zich tussen de gevestigde orde hebben genesteld. Denk hierbij aan de merken zoals Reinders en Josh V. Echter zijn ook bij de dames de premium merken zoals Airforce en Parajumpers erg populair. Toch zien we bij de dames een grote diversiteit aan winterjassen. Dit heeft ook te maken met het feit dat er gewoonweg meer merken zijn die zich op vrouwen focussen. Het merk Reinders heeft namelijk alleen jassen voor dames.

3. Populaire winterjassen voor kinderen

Enkele jaren geleden was het voor kinderen nog niet zo heel belangrijk om dure merkkleding te dragen, maar tegenwoordig is dat wel anders. De kinderen zien op steeds jongere leeftijd mensen met dure merkkleding pronken. Uiteraard heeft dit tot gevolg dat ook zij graag in deze merkkleding rondlopen. Zo is er voor kinderen de speciale Airforce Kids lijn, met mooie winterjassen. Maar ook Parajumpers heeft een speciale Kids lijn. Echter zijn dit vrij dure winterjassen voor een kind. Zeker als je bedenkt dat ze er een jaar later alweer uitgegroeid zijn. Ben je op zoek naar een kwalitatieve winterjas voor kinderen, maar wil je niet té veel geld uitgeven. Dan zijn de winterjassen van Napapijri een mooi, betaalbaar alternatief.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here