Drone Workshop

0
401

Drone Workshop

 

Heb je altijd al een drone willen besturen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wie bieden de leukste drone workshop aan in Nederland! Je kan er zelfs voor kiezen om de drone workshop op eigen locatie te houden, natuurlijk kan het ook gewoon op onze standaard locatie. De drone workshop is de perfecte activiteit voor jouw feestje, vrienden dag of een personeelsuitje. Bij de drone workshop werken we met 4K professionele drones met camera’s en live-video, zodat je jouw video’s in de hoogste kwaliteit terug kan zien!

 

Kan de drone workshop plaatsvinden op iedere locatie?

Wanneer je kiest voor de drone workshop is het wel van belang dat jouw gekozen locatie voldoet aan diverse regels, zodat alles veilig en volgens de wet verloopt. Zo is het erg belangrijk dat de drone minimaal 50 meter afstand houdt van panden, infrastructuur en natuurlijk andere mensen. Daarom kiezen wij er ook voor om niet in de buurt van snelwegen en hoogspanningsmasten te vliegen met onze drones, dit kan namelijk erg fout aflopen. Heb je al deze dingen nou niet in de buurt van de locatie die je in gedachte had? Top! Dan kunnen we bijna aan de slag, het enige puntje waar je nog wel rekening mee moet houden is dat het terrein ongeveer de grootte van een half voetbalveld dient te zijn. Wanneer het terrein deze grootte heeft, is er voldoende ruimte voor vrije beweging met de drones en kunnen we veilig vliegen.

 

Wat houdt de Drone Workshop eigenlijk in?

 

Onze instructeur neemt je graag mee op avontuur en laat je alle ins-en-outs zien van de drones. Voordat je kan gaan vliegen met de drones, geeft de instructeur nog even bondig uitleg over de regels waar je je aan moet houden tijdens het vliegen. Zodat alles voor jou en omringende veilig is en blijft. Na de uitleg is het aan jou, vliegen maar!

 

We beginnen natuurlijk met de besturing, je moet uiteraard wel weten waar je op drukt voordat je de lucht in kan gaan met de drone. Heb je de knoppen onder de knie, dan is het tijd voor een super leuke teambuilding opdracht. Want het moet niet alleen leuk zijn, maar ook uitdagend. De teambuildingsopdracht is dan ook echt een wedstrijd. Welk team kan het beste foto’s maken en welk team heeft het snelst een mooi filmpje geschoten? Op deze manier kan je laten zien hoe goed jij al met de drone overweg kan!