Ook jij kunt meer YouTube views krijgen

0
2207

Je plaatst regelmatig een video op YouTube. Helaas is het aantal mensen dat je video’s bekijkt niet groot. Kennelijk vallen je video’s niet op tussen de miljoenen andere video’s die op Youtube zijn geplaatst. Hoe kun je meer YouTube views krijgen? Uiteraard is het van belang dat ge zorgt voor goede content. Video’s met een goede content worden langer bekeken. Langer bekeken video’s krijgen van Google een betere plaats in de ranking. Je moet ook zorgen je video goed vindbaar is. Immers, alleen een goed vindbare video wordt vaak bekeken. De volgende handige tips helpen je ongetwijfeld om het aantal YouTube views te verhogen.

Je moet zoekwoorden gebruiken voor meer YouTube views

Google en YouTube kunnen de door jou geplaatste video’s nog niet scannen op inhoud. Voeg daarom een video transcript toe, want Google kan wel tekst interpreteren. Zorg bovendien voor relevante zoekwoorden. Die zoekwoorden verwerk je in de tags, de omschrijving en de titel van je video. Wil je dat je meer YouTube views krijgt? Dan is het van belang om in alle teksten goede zoekwoorden te gebruiken. Een zoekwoordenonderzoek helpt je om te bepalen wat goede zoekwoorden zijn.

Je moet een te grote hoeveelheid informatie voorkomen

Natuurlijk wil je niet dat de kijkers afhaken bij het zien van je video. Kijkers haken af als de inhoud van de video niet aantrekkelijk is. Zorg dus voor een aantrekkelijk inhoud. Zorg er ook voor dat de video de juiste hoeveelheid informatie bevat. Bedenk dat de kijkers van je video graag willen dat er snel ‘straight tot he point’ wordt gekomen .Bedenk ook dat kwaliteit voor kwantiteit gaat. Je voorkomt dat kijkers afhaken als je de duur van de video beperkt tot maximaal twee minuten. Door te zorgen voor de juiste hoeveelheid informatie en de juiste lengte krijg je ongetwijfeld meer YouTube views.

Je moet proberen om kijkers te motiveren om je video te liken

Je kunt je eigen website of blog gebruiken om naar je eigen video te linken. Bovendien kun je je video delen op andere sociale media, zoals Twitter, Facebook en LinkedIn. Je kunt zo de interesse opwekken bij bezoekers. Hoogstwaarschijnlijk genereer je daarom meer likes en meer abonnees. Dat is belangrijk, want het aantal likes en het aantal abonnees zijn factoren die YouTube gebruikt om de ranking van je video te bepalen. Een hogere ranking zorgt voor meer YouTube views.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here