Tips om je woning een andere look te geven

0
1292
Inspirerende woning
Inspirerende woning

Het kan voorkomen dat je na verloop van tijd uitgekeken bent op je interieur in huis. In dat geval zijn er verschillende mogelijkheden, om je woning een andere look te geven! Naast de veranderingen binnen je woning, kun je ook aan de buitenzijde het een en ander veranderen. Heb je bijvoorbeeld al eens overwogen om voor een andere voeg tussen de stenen van je buitenmuur te kiezen? Er bestaan tal van verschillende soorten voegen, die ieder hun eigen charme hebben. De ene voeg maakt een woning modern, terwijl een andere voeg voor een klassieke uitstraling van je woning zorgt. Laat je inspireren door een bezoek te brengen aan de website van een voeger bij jou in de buurt.

 

Unieke look met stalen deuren en kozijnen

Naast de mogelijkheden om het type voeg tussen stenen van de buitenmuur aan te passen, kun je ook een unieke look creëren door voor stalen kozijnen te kiezen. Het staal geeft een woning een moderne, ietwat industriële look. Op internet vind je aanbieders van stalen deuren en kozijnen. Via deze link vind je een voorbeeld van zo’n aanbieder. Kijk eens op hun website, om te zien hoe gaaf een stalen deur of stalen kozijn kan lijken! Logischerwijs is het belangrijk, dat de stijl van je stenen in de buitenmuur aansluit op de wat hardere stijl van het staal.

 

Rigoureuze verandering met een botanische kamer

Niet alleen stalen deuren en kozijnen geven je woning een hele andere uitstraling. Ook het op botanische wijze inrichten van een woning kan voor een grote verandering zorgen. Bij een botanische inrichting kun je denken aan een kamer vol grote planten. Daarbij worden de wanden van zo’n ruimte vaak bekleed met een type behang, waarop de contouren van planten worden afgebeeld. De botanische woonkamer is een trend uit de afgelopen jaren, die zich de komende periode door lijkt te zetten.

 

Moderniseer een ruimte met ledverlichting

Een derde mogelijkheid om je woning een andere look te geven, is het gebruik van moderne ledverlichting. Plak bijvoorbeeld strips met ledverlichting achter meubels in de woon- of slaapkamer van je huis. Doordat de ledverlichting van kleur kan veranderen, heb je bij iedere situatie een geschikte kleur licht. In de avond stel je de kleur van de ledverlichting in op rood of roze, terwijl je in de ochtend geniet van een heldere kleur licht. Niet alleen geeft ledverlichting je ruimte een andere look. Deze verlichting is ook nog eens heel duurzaam!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here