Search Engine Optimization

0
989
SEO
SEO

SEO wordt tegenwoordig als een basisvaardigheid gezien. We hebben het niet over de technische aspecten, maar een goede basiskennis is zeker een vereiste.

Dat zegt onze gloednieuwe handleiding met vaardigheden die een moderne marketeer moet bezitten. Het artikel definieert de skills die nodig zijn om in een organisatie succesvol te zijn en de diepgaande kennisgebieden die voor marketeers in de komende jaren steeds belangrijker gaan worden.

Zoekmachineoptimalisatie, evenals sociale media en het vermogen om een ​​goed stuk content te schrijven, worden beschouwd als fundamentele vaardigheden die de afgelopen jaren steeds belangrijker zijn geworden.

Als u bijvoorbeeld het belang van contentmarketing voor bedrijven neemt, is het van vitaal belang dat iedereen in uw bedrijf de waardering heeft voor alle verschillende vaardigheden die nodig zijn om het te laten slagen. Bedrijven zullen u ook veel vaker inhuren wanneer u een bredere kennis heeft, omdat steeds minder rollen slechts één specifieke vaardigheden vereisen.

Dus laten we beginnen met SEO

Ik heb op mijn blog reeds veel over SEO geschreven, van het maken van een zoekwoorden onderzoek met SEO keywords, tot het navigeren door de white hat en black hat SEO, tot het onderzoeken van het huidige SEO-landschap.

Dit is een verzameling van alle fundamentele kennis die ik het afgelopen jaar heb verzameld, en wat nuttig zou kunnen zijn voor elke beginnende SEO specialist in elke bedrijf.

Wat is SEO?

SEO is het acroniem voor zoekmachine-optimalisatie. Zoekmachineoptimalisatie is het proces van het optimaliseren van uw website en de content, zodat deze eenvoudig door zoekmachines kan worden geïndexeerd.

Met behulp van deze geïndexeerde informatie over uw website kunnen zoekmachines de meest relevante resultaten bieden op basis van de opgegeven zoekwoorden. Deze vermeldingen staan ​​bekend als de organische zoekresultaten SERP.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here