De lekkerste wijnen: voor ieder wat wils 

0
1021
Wijn
Wijn

Als het gaat om wijn hebben de meeste mensen een uitgesproken smaak. Waar de een zweert bij een rode wijn, moet de ander er niet zoveel van hebben. Sommigen hebben ook een aantal favoriete wijnhuizen. Wij hebben een paar wijnhuizen voor je onder elkaar gezet, waarvan wij vinden dat je daar minstens één wijn van moet proberen. Uiteraard staat het je vrij om je eigen favoriet te kiezen.

Een wijn van Salentein

Ook de leken onder ons hebben vast wel eens van dit wijnhuis gehoord. Dit Argentijnse wijnhuis heeft haar wijngaarden in de Uco Vallei, vlak bij het Andesgebergte. Uitstekende omstandigheden om wijndruiven te verbouwen en dat proef je terug in de wijnen. Met een uitgebreid aanbod en diverse selecties in verschillende prijsklassen, is er voor iedereen wel een geschikte wijn te vinden. 

Het wijnhuis zelf werd zo’n 20 jaar geleden opgericht. De wijngaarden van het wijnhuis bestaan echter al veel langer. In de 17e eeuw waren de bewoners hier namelijk al bezig met de start van wijnbouw. 

Casa Silva-wijnen 

Wijnhuis Casa Silva werd al in 1892 opgericht door de familie Silva, sindsdien heeft er altijd een Silva aan het roer van het bedrijf gestaan. Inmiddels is de vijfde generatie van de familie aan de beurt om dit Chileense wijnhuis te leiden. 

De wijnen van Casa Silva zijn erg divers en van hoge kwaliteit. Het wijnhuis heeft al diverse prijzen gewonnen met haar wijnen. Casa Silva heeft diverse lichte wijnen, geschikt voor iedereen, maar ook een stevige wijn gaat zij niet uit de weg. Benieuwd geworden? Bestel hier direct een Casa Silva wijn. 

Wijn van Misty Cove

Het derde wijnhuis (en vooral de wijnen daarvan) dat we je niet willen onthouden, is wijnhuis Misty Cove. Dit jonge wijnhuis heeft affiniteit met duurzaamheid en is daarom uniek in zijn soort. Dit wijnhuis beschikt over wijngaarden in de beste wijnregio’s van Nieuw-Zeeland. Kwaliteit gegarandeerd.

Vooral de Sauvignon Blanc is de wijn van dit wijnhuis. De Sauvignon Blanc druif groeit namelijk perfect in Nieuw-Zeeland. Door de zorgvuldige verwerking van de druiven zorgt dit voor een perfecte smaak. Kies voor de ‘gewone’ Sauvignon Blanc of ga voor de ‘Signature Sauvignon Blanc’ voor een extra smaaksensatie. 

Zoals we al zeiden, sommige mensen zweren bij wit en andere bij rood. Daarom ook nog een tip voor de rodewijnliefhebbers onder ons: de Estate Pinot Noir. Een rode wijn, maar niet te zwaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here