Een gadget als cadeau

0
2791

Een gadget is niet iets dat als eerste in je opkomt wanneer je op zoek bent naar een geschikt cadeau. Toch heb je op dit gebied heel veel keuze, dus er zal altijd wel iets tussen zitten dat jouw jarige leuk vindt. 4 tips voor leuke, gekke en nerdy gadget cadeaus.

Het vinden van een cadeau kan best lastig zijn, dit geldt voor zowel vrouwen- als mannencadeaus. Vaak kiezen we er uiteindelijk toch voor om een kaart en geld te geven. Dat kan beter! 4 tips:

Een activity tracker

Een activity tracker is een gadget in horlogevorm die van alles kan meten, waaronder je hartslag en het aantal stappen dat je zet. Deze zal dan alle gegevens aan het einde van de dag naar jouw smartphone doorsturen zodat je weet hoeveel je die dag hebt gelopen. Ook het aantal verbrande calorieën wordt getoond. Het is leuk om voor jezelf een bepaald aantal stappen en/of verbrande calorieën af te spreken dat dagelijks behaald moet worden. Dit zal je motiveren om ’s avonds nog een extra rondje te wandelen om je doel te behalen.

Drones

Drones zijn sinds een aantal jaren erg populair en worden ook voor steeds meer doeleinden gebruikt. Zo is droneracen zelfs al een sport geworden. Waar drones eerst nog heel duur waren, heb je tegenwoordig genoeg keuze op het gebied van betaalbare drones. Er zijn zelfs al drones die je met je smartphone kunt besturen. Het is wel belangrijk om te weten dat je niet zomaar overal met een drone mag vliegen en dat er ook restricties zijn over hoe hoog je mag. Daarnaast mag je logischerwijs niet zomaar mensen fotograferen of filmen met een drone.

Wireless speaker

Draadloze speakers zijn er al vele jaren, toch blijft het een nuttig cadeau om te geven. Zeker omdat de huidige speakers steeds beter geluid produceren, waardoor ze een stuk prettiger zijn om naar te luisteren. Ook krijgen de speaker een steeds mooier design, langere batterijduur en worden ze steeds kleiner. Je hebt ook slimme speakers zoals de smart speaker van Google, deze zijn aangesloten op het internet en je kan ze dus ook vragen stellen.

Een video deurbel

Het plaatsen van een video deurbel kan heel handig zijn, hiermee krijg je een melding op je smartphone dat er iemand aan de deur staat met een videobeeld, zo zie je dus gelijk wie het is. Het is ook handig voor als je buitenshuis bent omdat je zo terug kan praten, handig voor als je iets online hebt besteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here