Bedrukte relatiegeschenken voor je zakenrelaties

0
781

Het einde van het jaar is weer in zicht. Voor veel bedrijven betekent dit dat de zoektocht naar het perfecte relatiegeschenk langzaam weer begint. Het aantal aanbieders van relatiegeschenken is de laatste jaren enorm toegenomen. Zo dus ook het aanbod aan relatiegeschenken. Veel ondernemers zien dan ook door de bomen het bos niet meer. Een beetje inspiratie is dus wel wenselijk. Ben jij ook op zoek naar het perfecte relatiegeschenk en kan je wel wat inspiratie gebruiken? Dan zit je bij dit artikel helemaal op de juiste plek.

Sokken zijn enorm populair geworden

De afgelopen 3 jaar is de vraag naar sokken enorm gestegen. Dit heeft meerdere redenen. Allereerst zijn we allemaal steeds meer bezig met de manier waarop we ons kleden. Iedereen probeert zo zijn of haar eigen stijl te ontwikkelen. Sokken zijn daarin een uitstekende manier om jezelf te onderscheiden. Een opvallende print trekt de aandacht en geeft je outfit net dat extraatje waar je naar op zoek bent. Daarnaast is het ook één van de relatiegeschenken dat zeer geschikt is voor de koude winterdagen. Iedereen kan in deze tijd van het jaar wel wat extra warmte gebruiken. Laat de sokken bedrukken met je huisstijl of een subtiel logo om je bedrijf ook nog eens te promoten.

Powerbanks met logo

Smartphones, tablets, smartwatches, laptops, E-readers, iedereen heft wel één of meerdere van deze apparaten in zijn bezit. Doordat we allemaal zoveel gebruik maken van elektronica komt het snel voor dat je met een lege batterij zit. En niks is vervelender dan een apparaat waarvan de batterij leeg is. Gelukkig is ook daar een oplossing voor, namelijk de powerbank. Door middel van een powerbank kan je je apparaten onderweg opladen als je even geen stopcontact in de buurt hebt. Bedruk je deze met je logo dan profiteer je ook nog eens van een zeer positieve promotie. Elke keer wanneer de betreffende persoon zijn apparaat weer kan gebruiken heeft hij of zij dit aan jou te danken. Relatiegeschenken met logo zijn belangrijk voor het promoten van je bedrijf en ik zal dan ook elk bedrijf aan te raden hier aan mee te doen.