Zink op maat gemaakt

0
1038

Wij maken al uw zink op maat.

Als u niet in de mogelijkheid bent om uw zink op maat te maken bieden de meeste dakgroothandels hiervoor de oplossing. Ze hebben namelijk een eigen werkplaats in huis waar ze al uw zink op maat kunnen laten zetten in de gewenste lengte. Wist u dat er ontzettend veel toepassingsmogelijkheden zijn met zink zetwerk op maat? Het bestaat onder andere uit mastgoten, bakgoten, regenpijpen, vergaarbakken, zinken afdekkappen, kralen, lijsten, boeiborden en deklijsten.

Wat zijn de voordelen van zink?

Er zitten een heleboel voordelen aan zink. Zo is het op maat maken van zink mogelijk. Het is erg flexibel en daardoor redelijk makkelijk in allerlei vormen te buigen. Zink is licht in gewicht en heeft een erg lange levensduur in vergelijking bij andere materialen. Een dak van zink geeft uw dak altijd een karakteristieke uitstraling en als er reparaties nodig zijn, zijn deze makkelijk uit te voeren. Verder is er geen onderhoud nodig en biedt zink een effectieve bescherming tegen weer en wind.

Op zoek naar een cursus zink?

Er worden regelmatige cursussen zink aangeboden. Het betreft dan een eendaagse zink cursus waar je als zowel beginnende als ervaren klanten hun ervaring en kennis kunnen uitbreiden. Deze cursussen zijn meestal gratis. Voorafgaand aan het praktijkgedeelte van de cursus volgt eerst een theoretisch deel. Er wordt een goede uitleg gegeven over de mogelijkheden en eigenschappen van zink. Vervolgens gaat u er zelf mee aan de gang in de praktijk.  De gereedschappen, materialen en alles dat u voor de rest nodig heeft zijn allemaal aanwezig. Er wordt wel verwacht dat de cursist in werkkleding en werkschoenen aanwezig is. Je gaat werken met een model van een dak, zodat het net echt lijkt. Heeft u interesse? Zoek dan vooral even op zink cursus om te kijken waar deze cursus bij u in de buurt wordt aangeboden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here