De bureaustoel van het moment

0
978
Bureaustoel
Bureaustoel

Ook op kantoor wil je natuurlijk een beetje hip overkomen. Natuurlijk, het is niet het belangrijkste, maar een leuke inrichting in je kantoor kan nooit kwaad, toch? Een hip bureau, leuke plantjes en een handige kast, zo moeilijk is het inrichten niet. Een ander belangrijk item in je kantoor is natuurlijk je bureaustoel en daar zijn er nogal wat van.

Daarom gaat deze blog geheel over de bureaustoel van het moment, een item dat niet mag missen op je kantoor. We hebben het hier over de Gipsen Zinn Smart, een ergonomische bureaustoel, waarbij alles in het teken van de ideale zitervaring staat. Als dat geen goede keuze is, weten wij het ook niet meer!

Ergonomisch

We benoemden het net al, de Gipsen Zinn Smart is een ergonomische bureaustoel. Klinkt heel leuk, maar wat is dat eigenlijk?

Bij ergonomie draait alles om de verhouding van de mens tot zijn of haar werkomgeving. Hierbij is het doel om dit zo optimaal mogelijk te maken. Je kan je dus voorstellen dat de hele dag op een houten krukje doorbrengen, niet zo ergonomisch is.

De Gipsen Zinn Smart is volledig af te stemmen op jouw lichaam en daardoor dus wel ergonomisch. Je kan de stoel optimaal afstemmen, dit zorgt ervoor dat je na een lange dag werken geen rug- of andere klachten hebt.

Specificaties

Bij het ergonomische deel van de stoel komen een aantal specificaties kijken, dat is immers wat de stoel zo ergonomisch maakt.

Allereerst zijn er een aantal dingen die jij specifiek voor jouw lichaam in kan stellen. Zo kan je de zitdiepte instellen, zodat je je benen goed kwijt kan. Verder kan je de zithoogte, diepte en breedte instellen. Verder heeft de stoel verstelbare armsteunen, zodat je hier optimaal van kan profiteren.

Daarnaast zijn er een aantal vaste specificaties. Zo heeft de stoel een rugleuning in zwarte netbespanning en is de zitting van de stoel ook in het zwart. Verder heeft de stoel geremde wielen en een veiligheidsgasveer. De kleur van het voetenkruis kan je zelf kiezen, je hebt hierbij keuze uit zwart en aluminium.  

Maar, waar koop ik die?

Ben je ervan overtuigd dat deze stoel een aanwinst is van jouw kantoor? Dan hebben wij ook alvast voor je uitgezocht waar je deze stoel kan kopen. Via Oudholland bestel je de stoel gemakkelijk en snel. De stoel wordt bij je op kantoor geleverd en hij wordt ook voor je gemonteerd, zodat je de juiste zithouding hebt.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here