Een goede indruk: Pennen bedrukken

0
1188

Wil je je bedrijf een vliegende start geven en ben je bezig met het kiezen van promotiemateriaal, laat dan ook pennen bedrukken. Promotiemateriaal betekent dat je jezelf zichtbaar en zichtbaarder maakt door posters en banners, maar ook door het gratis weggeven van kleinigheden. Deze ‘giveaways’ kun je uitdelen op evenementen waardoor je een goede indruk achterlaat op de ontvanger. Maar waarom dan juist pennen?

Waarom pennen bedrukken?

Tegenwoordig typen we meer dan we schrijven, waardoor je in eerste instantie misschien zou denken dat een pen niet nodig is. Toch is een goede voorraad pennen altijd handig. Zo schrijf je iets op papier wanneer je informatie direct fysiek nodig hebt en niet alleen op een scherm. Wellicht wil je zelfs liever dat informatie helemaal niet verdwijnt in een online Cloud. Denk bijvoorbeeld aan een notariskantoor. De informatie die hier wordt gedeeld wil je mogelijk liever niet direct delen met de rest van het kantoor via het algemene computeraccount. Ook in gevallen waar er simpelweg geen computer voorhanden is, heb je het liefst een notitieboekje en een pen bij de hand. Ook zijn laptops of tablet niet altijd gewenst, bijvoorbeeld in een collegezaal of tijdens een vergadering. Typen gaat vaak sneller dan schrijven, maar de toegang tot het wereldwijde web kan een afleiding zijn voor de participant.

Een handigheidje

Een extra pen in de buurt is dus altijd handig. Mocht je een keer geen toetsenbord voorhanden hebben, kun je alsnog informatie noteren. Pennen bedrukken betekent dat je er zeker van kunt zijn dat jouw bedrijfsnaam een keer voorbij gaat komen in het zicht van de schrijver. Deze schrijver zal je dankbaar zijn dat hij bij jouw stand op het bedrijvenevenement een pen heeft gekregen, en zal de volgende keer bij het zien van jouw bedrijfsnaam positief reageren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here