Hoe zorg je voor goede bedrijfskleding?

0
158

Bedrijfskleding van goede kwaliteit is een must van veel bedrijven tegenwoordig. Af en toe moet het meer dan enkel een mooi uiterlijk hebben maar daarnaast ook nog een voldoen aan verschillende veiligheidsnormen die bij het werk komen. Bedrijfskledij kan bovendien in een verscheidenheid aan uitvoeringen nodig zijn. Te denken valt aan T-shirts, laarzen, werkschoenen, petten of juist veiligheidshelmen. Het logo wordt vaak op de bedrijfskleding bevestigd zodat bekend is bij welk bedrijf de kleding hoort en om aan te tonen dat de drager werkzaam is bij dat bedrijf. Werkkleding in Doetinchem is leverbaar op korte termijn en kan naar keuze bedrukt worden met een logo. Het is bovendien van hoge kwaliteit gemaakt en qua model en kleuren in verschillende variaties te krijgen.

Veel soorten bedrijfskleding
Verschillende soorten bedrijfskleding en accessoires voor verschillende beroepen worden op een plek ontworpen en gemaakt door Justpromo. Het gaat dan, naast bovenbeschreven soorten, om regenkleding, polo’s, werkbroeken alsmede werktruien. Bij elk soort kan het logo in verschillende lengte en breedte op de kleding worden gezet. Optioneel kan er voor worden gekozen om alle verschillende soorten werkkleding zonder logo te bestellen, in diverse kleuren.  De levering van bedrijfskleding gaat via pakketbezorger DHL en komt binnen 5 werkdagen bij degene die het besteld heeft aan. Dit geldt voor heel Nederland, niet enkel voor Doetinchem en omstreken.

Bedrijfskleding voor ieder soort bedrijf
Een volledige collectie voor ieder bedrijf in Nederland kan gemaakt worden door de vele keuze opties en beschikbare modellen. Het is mogelijk om in een order te zorgen voor bedrijfskleding voor iedereen die werkzaam is in het bedrijf of juist te kiezen om een enkele bedrijfs trui te ontwerpen en deze te laten bezorgen. Hierdoor zijn nabestellingen van bestaande, zelf ontworpen bedrijfskleding beschikbaar om in diverse aantallen en modellen te bestellen. Verschillende groten van orders zijn ook mogelijk na elkaar.

Naast het logo kan ervoor gekozen worden om verschillende kleuren, maten en aantallen in de bestel- en ontwerp tool te selecteren. Dit kan handig zijn zodat werkkleding in verschillende variaties kan worden besteld. Voor advies over verschillende soorten bedrijfskleding, logo’s of uiterlijkheden qua kleur en vorm kan contact opgenomen worden met een klantenservice.

Advies over bedijfskleding
Een adviseur of accountmanager kan voor zakelijk accounts zorgen voor direct contact waardoor kleding nabesteld kan worden en met een bedrijfsaccount kan bekeken worden hoe ver de bestellingen zijn in het maakproces en of ze al onderweg zijn. Nabestellingen kunnen hier ook geselecteerd worden. Offertes kunnen opgemaakt worden, zonder verdere kosten of verplichtingen.